♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
desperate.
Monday, April 24, 2017 • 2:12 AM • 0 What ?!

tadi ada la sembang dengan boifren kepada member aku. acah acah nak boifren sorang.
then aku dengan sorang lagi kawan aku yang single ni cakap la macam mana yang kitorang nak. macam desperate. haha g mampos ahhh.

lepas tu bila banyak cakap sangat. hm aku sedar. aku ni manusia yang cerewet rupanya.

i can get along dengan orang tapi aku sangat susah to be in a relationship even aku dah comfort dengan dia.

mungkin sebab aku dah pernah ada first love. and aku dah ada benchmark so it is hard for other to achieve or go beyond the benchmark. sorry not so sorry. lol.

so aku cakap i told him likes and dislike. (ada je yang aku tak cakap)

aku suka yang kemas
wangi.
kelakar
tak boring
tak annoying
ada agama
setia.
boleh layan kepala gila aku
boleh layan perangai perempuan.
ada matlamat hidup. YES. AKU CEPAT TURN OFF LELAKI TAKDE LIFE GOALS.
tak merokok

hm macam tak banyak pulak. tapi aku rasa aku cerewet. brrr... amende la

ok tu je la. manusia cerewet macam aku memang susah sikit. semua tak kena.


i've got crush on someone tapi tu la dia macam tak menepati list aku.

pelik betul, suka TER cruh dengan orang yang takde spec yang aku nak. LOL. wtfffffff.


btw umor dah 23 tahun ni takde masalah pon nak fikir pasal kawen. i should think about it start from now. tapi mak aku rigid sangat. nak fikir, sembang pasla tu pon susah. haish. bosan betul. aku bukan patung. aku ada hati dan perasan dan fitrah aku nak ada seorang lelaki yang mampu bimbing aku hingga ke jannah. sampai bila untuk tak fikir benda ni. nanti semua dah ada yang punya, aku je yang macam kedek kedek hapeee je.

sekarang tengok member dah kawen pon boleh stressssss. jadah betul. lonely sangat ke apa ni hah?!

kbye.


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Love.
  • ketam masak lemak cili padi (bukan resipi)
  • HARD BUT I KNOW I CAN.
  • lil girl.
  • maaf.
  • unknown
  • .
  • malas
  • Big Girl Don't Cry.
  • heartbreaking kononnyer.