♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Big Girl Don't Cry.
Sunday, September 6, 2015 • 1:29 AM • 0 What ?!

it's me again. saje nak menaip, dah lama tak menaip since that last post yang serupa orang meroyan. haha, sekarang no more meroyan okay. bahagia je sekarang. dengan diri baru yang sangat kuat sudah serupa stainless steal. kikiki.

well.. serious bahagia. sampai orang fefeeling dengan aku pon i just feel like,. em tak sampai ke hati laa awaa nak try pon. len kali je lah try. sebab rasa kurang percaya dengan manusia bernama lelaki itu sangat kuat. no doubt.

i never know that i can be this hard. really hard.

mungkin aku fobia kot dengan opposite gender. setakat nak berkawan aku okay je. nak lebih tu memerlukan masa yang lama kot utk aku percaya. aku takleh kalau orang janji pastu dia mungkir sumpah aku leh rasa tak suka dan tambah ketidakpercayaan kat orang tu. okay.

jadi lelaki tu jadi lah yang berguna sikit. yang tak memungkir janji. spend time dengan dia. give her attention. jadilah lelaki yang boleh jadi org kepercayaan mak ayah dia. bukan kau jadi manusia lahnat. kay?

buat salah camna dengan aku. aku maafkan. nak lupakan dan percaya lagi tak lah kan. hati dah terlalu keras untuk banyak benda.

cuma kau.. yang sorang tu... kau buat salah dengan aku and most ruin my life. i'll never forgive that even i can nice to you. okay? ingat hadam sampai mati.

gudnite,




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • heartbreaking kononnyer.
  • Hampir Tak Faham.
  • i Know
  • New Semester.
  • missing?
  • Setengah Jam Aku Fikir Post Title. Access Denied.
  • Back.
  • Alohaaaaaaaaa!
  • Soalan Pelik. Entry Pendek.
  • Ehh? Mane Niii..