♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
heartbreaking kononnyer.
Monday, June 8, 2015 • 4:49 AM • 0 What ?!

pukol pagi ni. dah lama tak post sini. since aku tahu takde sape nak baca post ni sebab tu aku tulis ni. aku kena tulis. sebab dah banyak sangat aku pendamkan sampai perlahan lahan diri aku berubah. perubahan yang aku sendiri perasan dan aku sendiri tak berapa nak suka. seriously.

susah bila the love is still there, kau sayang tapi terpaksa tinggalkan atas faktor tertentu. sakit tu bertambah pulak kau tengok dia dah happy ending katanya dengan orang lain. perghh sakit dia lain macam sikit. serious talk aaa. aku dah move on dulu. kenapa aku buat u turn?! this is shit. or aku tak pernah move on?

aku tak pernah regret dengan keputusan aku. serious, tapi aku still rasa love is there. hmm. untuk aku laa. untuk dia tak pasti pulak. dia kata tak rasa apa dah dengan aku. it's okay.

it such a heartbreaking thing to see bila tengok his new gf selalu jugak laa post pasal dia. and caption yang bertujuan untuk dia. i still remember that one post yang bertulis 'my life getting better since i found u' i know ni ditujukan untuk sapa.

yes girl. u are lucky because u get him after me, after aku dah pesan dia something. i hope dia ingat dan ikut apa aku cakap. serious kau lucky. aku kenal dia macam mana, bagi aku susah nak dapat orang macam tu. tapi still hoping for someone yang macam tu or better dari dia. nothing i can ask for.

serious aku jelous, sedih, teringat semua benda laa bila tengok post post kau. tak tipu der. teringat gila kenangan aku dengan dia. i hate memories damn much. but i love it too. yeah complicated af. and heartbreaking af,

but you have to know that im not going to ruin ur relationship. dun worry.

aku pernah cakap nak jadi pengapit kalau korang kawen. hahaha. this is all the way nonsense. tengok post pon dah macam macam rasa. kalau aku jadi pengapit. this is shit gila. hahaha. bengong. saya tak kuaddd nyahhhh, dah laa pape je la.

tahu tak de sapa baca. itu pasal bebel. aku nak luahkan perasaan ni sangat sangat. aku tak larat la.

tulang rusuk kiri kanan depan belakang cepat laa muncul. tak larat tunggu. atau kita hanya akan berjumpa kat syurga? insyaAllah. tanya je la.

well i do rindu zaman bercinta cinta tu. he was a sweet guy. tapi he did something i can't accept. then i had to let him go. hmm.., tragic love story....

katanyerrr,,,


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Hampir Tak Faham.
  • i Know
  • New Semester.
  • missing?
  • Setengah Jam Aku Fikir Post Title. Access Denied.
  • Back.
  • Alohaaaaaaaaa!
  • Soalan Pelik. Entry Pendek.
  • Ehh? Mane Niii..
  • Oh! Nuuuuuu~