♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Yay for Monday Morning!
Monday, December 9, 2013 • 9:26 AM • 2 What ?!

wah wah wahh. hari ni aku bangun pagi terus update belog. nampak macm eksited sangat kan? rasa dah beberapa hari tak update. hmm... camne laa nak dapat CPUV dari Nuffnang kan?

ekceli inthornet ni buat hal sikit hari tuu then im busy for my sis's wedding. brrr~ saya begitu malas. yes! im lazy, being lazy is my passion xD merepek pepagi dah.
walaupun sikit sebok. aku nak gak update blog. nanti viewers turun lak. cedih. takleh dapat CPUV. :< tapi.... hari ni aku bukak Nuffnang aku tengok account aku dah dapat CPC. yeay! sikit pun dah buat aku hepi sebab dah lama sangat tunggu neh.. huhu

thanks for le followers yang sudi nak click ye. :D


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Cara Menambat Hati Mertua :)
  • Yay! Dah Tiga Angka!
  • This Is My Ibu Pejabat :)
  • Goyang Kaki Tak Selalunya Best.
  • Sultan Brunei. #Respect
  • Put Comment on Blogskin. Thanks ZYRA!
  • Nuffnang? Umm... Jelesnyaa~
  • Kawen.
  • Oo~ Macam Tuu...
  • Remaja Hilang Di Villa Nabila!!