♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Yay! Dah Tiga Angka!
Wednesday, December 4, 2013 • 2:13 PM • 4 What ?!

hello readers. yay! dah sampai 3 angka dah sipot sipot dalam sipotlembabsipotsedot miss neh. hihii *macam poyo je. macam poyo jee~ org dah beribu ribuu tak kecoh pun ?*

eh biar ke saya laa. saya nak gembira dan menari, goyang tangan dan kaki, mari kita menyanyi lagu ini *oke stop there. over sangat pulak dah*

pape pun thanks untuk semua sebab nak gak jadi sipot sipot dalam sipotlembabsipotsedot neh. keep on reading and commenting on my post oke ? :) ty ty ty!

dah berblogging 2 tahun lebih dah. baru sampai 3 angka. lambat nau kauu~

okay last word. congratulation for myself cause promote my own blog and rajin ber-blogwalking. *ucapan jenis apakah inii?!*



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • This Is My Ibu Pejabat :)
  • Goyang Kaki Tak Selalunya Best.
  • Sultan Brunei. #Respect
  • Put Comment on Blogskin. Thanks ZYRA!
  • Nuffnang? Umm... Jelesnyaa~
  • Kawen.
  • Oo~ Macam Tuu...
  • Remaja Hilang Di Villa Nabila!!
  • Tips Kecantikkan : Mudah dan Jimat Dengan Uncang ...
  • KISAH PENGASAS PANASONIC DAN TUKANG MASAK