♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Put Comment on Blogskin. Thanks ZYRA!
Monday, December 2, 2013 • 12:19 AM • 4 What ?!
ni entry TIPS yang pada dasarnya tak berapa nak tips sangatlah [pening ka?]

big thanks to ZYRA sebab dah tegor kat cbox miss yang entry miss takleh nak comment. miss dengan gelabah biawaknya mula menye-tart [?] engine google carik tutorial untuk letak comment dekat blogskin. banyak kali try, guna tuto lain2 menemui jalan buntu juaa :'( sedih gilaks! then tetibe terperasan kat bawah tuto yang diorg bagi tuu ada tulis
TAK JADI?!!

SETTINGS > COMMENTS > Comment Form Placement > Choose Pop-up window.

dan miss pun mencubanya lah. and then



harharharharharharharharharh! *gelak kat orang bengong* harharharhar! buta betoi buleh tak nampak menatang alah nih.
rupa rupanya dulu masa old blogger interface ni dia di panggil Comment Form Placement now ia di panggil Comment Location. Harharharhar *gelak stress duduk berjam depan laptop gelabah sesorang rupanya sikit punya hal.

thanks again to Zyra kalau tak sapai ke tua laa Miss tak tau entry tak leh komen.

Credit to : Tehaa
yang gelabah biawak :
MissFisya.


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Nuffnang? Umm... Jelesnyaa~
  • Kawen.
  • Oo~ Macam Tuu...
  • Remaja Hilang Di Villa Nabila!!
  • Tips Kecantikkan : Mudah dan Jimat Dengan Uncang ...
  • KISAH PENGASAS PANASONIC DAN TUKANG MASAK
  • KENAPA AYAH TIADA DALAM GAMBAR INI?
  • Letak Follower Widget Di Blogskin (updated)
  • Letak Iklan Nuffnang Pengguna Blogskin.
  • Sabah.