♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Nak Cara Hilangkan Ruam?
Monday, December 9, 2013 • 9:53 AM • 4 What ?!

anak sedara aku. kesian dia, ruam kat muka. baby lagi. biasa laa kan. tapi kesian laa kat dia gegatal tak cukup tidor sebab gatal. sian ibu dia pun takleh tidor. kalau panas tuu lagi laa kesian. nampak sangat ketidak selesaannya. macam macam cara guna

 then last last akak aku try guna cara air zamzam + tepung ubi kayu then sapu kat muka yang ada ruam tuu. asal hilang je sapu balik hilang je sapu balik. baby pun bahagia je digomakkan sebegitu. huhu. kemudian tengok lepas 2, 3 hari pakai camtuu kulit dia dah mengelupas. tanda dah okay dah laa. Alhamdulillah.


ohh ini laa Habeeb yang digomakkan. dia tak boleh amek pic sendiri, jadi dia memerlukan bantuan mak tehnyerrr. hewhewheww~




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Yay for Monday Morning!
  • Cara Menambat Hati Mertua :)
  • Yay! Dah Tiga Angka!
  • This Is My Ibu Pejabat :)
  • Goyang Kaki Tak Selalunya Best.
  • Sultan Brunei. #Respect
  • Put Comment on Blogskin. Thanks ZYRA!
  • Nuffnang? Umm... Jelesnyaa~
  • Kawen.
  • Oo~ Macam Tuu...