♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Remaja Hilang Di Villa Nabila!!
Monday, November 18, 2013 • 2:44 PM • 0 What ?!


dengan muka tak basuh, mandi apatah lagi aku bukak twitter. ternampak ada orang retweet pasal bebudak hilang kat Villa Nabila yang terletak kat johor nuh. tegok kat sidebar belah kiri. dah trending dah. aku dengan penuh interested google la cite pasal tuu. berduyun duyun kuar.

ni nak cite sikit pasal villa nabila neh.

Villa Nabila dikatakan tempat paling berhantu atau lebih tepat dikategorikan sebagai KEDIAMAN MAKHLUK HALUS PALING POPULAR di Malaysia. Villa Nabila pernah disenaraikan oleh Expedia Amerika Syarikat, berada ditangga pertama sebagai tempat paling berhantu untuk dilawati....


DIKHABARKAN..... pada 16 Nov 2013, lebih kurang 2 jam sesudah midnight, 30 orang remaja berumur dalam lingkungan di bawah 20 tahun telah masuk ke dalam Villa Nabila tanpa diketahui niat mereka. Seramai 7 orang remaja berjaya keluar dari tempat itu manakala 23 orang lagi seolah-olah "terperangkap" dan hanya suara mereka sahaja yang kedengaran. Lokasi tersebut dipenuhi orang ramai dan terdapat beberapa kenderaan pihak berkuasa turut kelihatan di situ.

Tidak pasti, apakah tujuan remaja tersebut 'membuat lawatan' di situ. Ada kemungkinan untuk menjejak 'hantu Nabila' seperti  yang diceritakan di dalam blog ini seperti link di atas, atau sekadar suka2......???

rumors said, kalau nak masuk rumah neh kena angka ganjil. kalau tak ada laa yang kena sorok. tak pun ada yang menambah which is ghost la kan.

rumors also said, yang hilang tu sorang je. bukan 23. ah ah. banyak betol version dia.

p/s : aku nak letak pic tu. tapi tetibe rasa seriauu. *cakap je la yang sebenarnya ko tu takot.* nak tegok, google it..




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Tips Kecantikkan : Mudah dan Jimat Dengan Uncang ...
  • KISAH PENGASAS PANASONIC DAN TUKANG MASAK
  • KENAPA AYAH TIADA DALAM GAMBAR INI?
  • Letak Follower Widget Di Blogskin (updated)
  • Letak Iklan Nuffnang Pengguna Blogskin.
  • Sabah.
  • Herh!
  • Idk.
  • Another Year Older.
  • It's 6 September!