♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Oo~ Macam Tuu...
Thursday, November 28, 2013 • 6:56 PM • 0 What ?!


lama tak update kan. rasa macam kesian je tak update. ekceli tak update sebab KECEWA Nuffnang tak pernah pun masuk.. sedih :'( *hands up*

dah habeh exam. sebenarnya tak tahu nak berperasaan apa sebab soalan STPM susah bapak ahhhh! tapi boleh jawab. well.. i'll still try my best. study study dah. kalau tak ada rezeki tu nak buat cemana. tapi hopefully aku dapat gak menempatkan diri di universiti universiti di malaysia *ayat lapok. yawnnn~*

tadi chat dengan orang *for sure lah kan takkan dengan tikus*

eh rumah aku ada squirrel buat sarang. macam best je kalau aku boleh tangkap dia. belai belai diaa. aww~ that fluffy hair. i love it. rasa cam nak bela hamster.

sebenarnya bukan itu yang aku nak cerita wahai rakan rakan... hmm...

typo biasa laa kan benda tuu. aku selalu typo. sebab guna external keyboard lembek2 payah nak tulis. kawan aku penah update status tulis "I've found the Queen of Typo" dan beliau menge-tag aku disitu ya. ya terima kasih. tak malu sangat pun. biasa je aku rasa time tuu.

tadi chat dengan orang aku tersalah tulis atau bahasa indahnya typo benda simple dalam English and i was like. Fisya, you're so f-ing dumb. Even a stone more intelligent than you. tapi time tu aku tak guna pun external keyboard yang lembek2 tuh. ahh! Malu lah ye.

Baru aku tau macam tuu rupanya perasaan malu bila typo. *ish! lambat loading betul aku neh nak rasa perasaan tuu. wuwuwu~ TT-TT




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Remaja Hilang Di Villa Nabila!!
  • Tips Kecantikkan : Mudah dan Jimat Dengan Uncang ...
  • KISAH PENGASAS PANASONIC DAN TUKANG MASAK
  • KENAPA AYAH TIADA DALAM GAMBAR INI?
  • Letak Follower Widget Di Blogskin (updated)
  • Letak Iklan Nuffnang Pengguna Blogskin.
  • Sabah.
  • Herh!
  • Idk.
  • Another Year Older.