♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kawen.
Saturday, November 30, 2013 • 11:30 AM • 0 What ?!



Mohon laa orang yang nak kawen pulang segera. Aku tak larat ak dibeleterii ! haish. tiap hari aku kene dengar mak cakap "kenduri dah tak lama dah. takot tak dan *tak sempat* nak kemas kemas rumah"

And bila aku chilling surfing inthornet. Blog walking. Tweeting. Facebook-ing. And mom said, "mai laa duduk-duduk luaq ni sama tengok-tengok apa yang patot. asek duduk dalam bile ja" ayat neh dari tok aku duduk rumah aku sampai dia dah meninggal mak aku guna lagi ayat neh. hmm~

Oh! cakap pasal kawen, hari tu bapak aku ade cite ada anak kawan dia perempuan dah ada yang masuk minang. budak tu baru masuk u. ada laa setahun dua lagi nak habeh. yang masuk minang dia kastam. aku tanya laa abah. kala abah, abh terima tak. abah kata "kalau lelaki tu kata boleh sambung belajar lagi, terima je laa"
do you thinking what am i thinking. harharhar *muka gatal*


p/s : aku benci bunyi pintu bilik aku yang terkuak-kuak sendiri bila tak tutup rapat. bunyi macam dalam cerita hantu tu. tak takot. tapi aku meluat. bukak pintu tak reti tutup rapat.



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Oo~ Macam Tuu...
  • Remaja Hilang Di Villa Nabila!!
  • Tips Kecantikkan : Mudah dan Jimat Dengan Uncang ...
  • KISAH PENGASAS PANASONIC DAN TUKANG MASAK
  • KENAPA AYAH TIADA DALAM GAMBAR INI?
  • Letak Follower Widget Di Blogskin (updated)
  • Letak Iklan Nuffnang Pengguna Blogskin.
  • Sabah.
  • Herh!
  • Idk.