♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Perspective. Mulot Jahat!
Wednesday, September 4, 2013 • 12:04 AM • 0 What ?!
this picture describing me. :)


okeh. as for today. aku just nak bagi pandangan aku sebagai seorang manusia yang berpijak dibumi ini. oicehh! ayat aku cam hapa lagi kan.
hmm, banyak kali dah benda neh aku dok perhati jaa. ala ala buat experiment gitu
*benda tak pekdah suka sangat laa baut experiment kan*

pernah dengar  LEBIH BAIK NAKAL TAPI JUJUR, DARI PURA PURA BAIK TAPI MUNAFIK.
*camni la bunyik dia lebih kurang*

aku jumpa. banyak kali jugak. gadis2 yang muka innocent, cakap lemah lembut, suara lembut, and ala ala perempuan melayu terakhir neh kadang kadang cam tak leh dipercayai. sebab diorg bukan yg sebenar. aku ada banyak kenal yang jeneh camneh.

tapi tak semua gitu. ada banyak gak aku jumpa yang nice really mean nice.

tapi kadang aku cam geram diorg neh membuatkan orang lain beranggapan negative terhadap orang2 macam diorg. hmm. kadang2 aku pun tak terlepas. astaghfirullah.

tapi bila fikir balik tak patot aku kata gitu. aku tak kenal diorg. jadi aku cuma anggap mereka lebih baik dari aku sebab diorg lebih sopan dan takde laa kalau sembang tu "pong pang pong pang" cam aku neh.


cerita pasal aku pulak. kadang kadang rasa kecewa dengan diri sendiri. sebab aku neh cepat sangat naik tangan aku bila aku marah or geram. i feel bad of myself. hmm :'/

AKU MEMANG KASAR. tapi aku bukan jenis panas baran. aku akan buat bila aku bebetoi geram and sakit hati.

since aku ada sorg je adik, adik pulak lelaki, dia selalu kacaw and provoke2 aku, dia adalah orang yang selalu sangat menerima pendaratan daripada tangan aku. haha. nasib lahh. suka kacaw aku sangat. hmm, mungkin ni sebab Allah tak takdirkan aku ada adik perempuan. Alhamdulillah...

the conclusion is, aku tak perlu adik perempuan. haha.

*yawning* gudnyte people.



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Bersedih.
  • That Girl.
  • Selamat Happy Birthday :3
  • Eid Fitr
  • Ramadhan Yeahh!
  • Done with STPM sem 2!
  • Tips : Bilik Panas.
  • Miss.
  • Pleaseee, May?
  • dear. please.