♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
It's 6 September!
Saturday, September 7, 2013 • 12:14 AM • 0 What ?!


today is the day. happy 6 september and happy 3 years together awak. :)
err.. error occurred while trying to make this post or in other word. blank.
just 3 years. masih kecil lagi. huhu. susah kot nak sampai 3 tahun pun. gadoh? normal. ajuk ajuk cayang lagiiii normal. aicehh! aku malas nak buat post sweet sweet. cukup ni je. and cukup aku and dia je tau how sweet we are! :3

esok jamuan merdeka raya. guess what. aku masak! pudding je pungg. buat macam masak lemang apa bagai jaa -.-''

junior aku. rajin gila. masa spaghetti kot. dah laa lelaki. ulang suara LELAKI! ini sangatlah rajin bagi aku.

ohh cakap pasal lelaki memasak. beliau yakni incik boifren jugak rajin dan lagi terer masak dari aku. haha. siap mak aku cam mintak dia tolong buatkan kek oren lagi. lihatlah!

okay. saya lapar. mau makan.




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Perspective. Mulot Jahat!
  • Bersedih.
  • That Girl.
  • Selamat Happy Birthday :3
  • Eid Fitr
  • Ramadhan Yeahh!
  • Done with STPM sem 2!
  • Tips : Bilik Panas.
  • Miss.
  • Pleaseee, May?