♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
That Girl.
Wednesday, August 21, 2013 • 8:02 PM • 0 What ?!
.:this post may give u heartache. sorry. i'll not be responsible for it:.


please girl. aku tak pernah halang kau nak berangkat dengan dia. aku tak rasa terancam pun kau berangkat angkat dengan dia sebab aku tau dia camne and dia dah cerita semua kat aku and im still okay with it. but since kau dah menunjukkan belang kau, sorry i can't deny that i hate u. aku pun tak kesah kalau kau benci aku.

at first aku ingat kau baik laa. memang jenis aku tak suka sangat bersangka buruk kat orang selagi aku tak kenal. then bila kau dah buat centuu and macam macam yg kau sendiri pun tau, aku pun bukan laa tak sakit hati. aku bukan robot kan.

actually aku dah tau apa kau buat neh lama dah. cuma aku diamkan je. dan kau lihat aku macam orang bodoh yang tak tau pape kan?

so now aku remove kau sebab aku rasa kau tak layak duduk dalam fren list aku. masa kau add aku dulu pun sebab nak stalk aku je kan? aku komen kat status kau padam. dua kali kau buat gitu. apakah? perlu ka? -.-'' nampak baik je laa kau kan? so sekarang you may stop. for your info aku yang remove kau dari fren list dia jugak.

tapi tuu laa. dari dulu aku tak suka kau. cuma aku cuba jugak untuk berbaik baik dengan kau walaupun ia sedikit hipokrit dari aku. sorry for that. at last kesabaran aku dah sampai kemuncak dia.

and nak nasihatkan. jaga boifren elok elok selagi dia masih sayang. boifren kau selalu cerita pasal kau kat aku. dia selalu cakap di takut kehilangan kau.

nehh, even ex angkat kau dulu pun aku kawan baik je sebab ex dia baik and okay. cuma kau. too much hipokrit. sorry. aku dah tak larat nak berhipokrit balik kat kau.

okay. this is entry sort of feeling expression. sorry again.

pai paii~

 


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Selamat Happy Birthday :3
  • Eid Fitr
  • Ramadhan Yeahh!
  • Done with STPM sem 2!
  • Tips : Bilik Panas.
  • Miss.
  • Pleaseee, May?
  • dear. please.
  • Memaafkan. :)
  • Camping?