♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Selamat Happy Birthday :3
Tuesday, August 20, 2013 • 10:24 PM • 0 What ?!
haii there. today is my most best friend's birthday which is Nailah! Yay! aku bukan laa org yang terawal wish. aku wish kat sekolah je tadi.

masa dia masuk kelas. i said "hb' and she was like "hb what?" tak tau besday sendiri ke saje konon konon je nehhh. ;p aku cakap hepi besday laa. nah ni cake. sebelum tuu aku lukis gambar cupcake dengan lilin atas sticky note aku lekat atas meja dia sebelum dia masuk. huhu. boleh tahan bengong gak aku neh.

then petang member lain ajak pegi kuar amanjaya mall. makan subway. ingat ramai yang nak pegi. aleh aleh 6 org je pegi. haiss -.-'' takpe laa okay je. masa memula diorg ajak makan subway aku tak terfikir pun camne subway neh. aku cume terfikir game subway dalam ipad anak sedara aku tuu je. lol!

then masa balik aku ajak dia singgah secret recipe. beli cake kat dia. tapi takde laa aku beli whole cake tuu. aku beli 1 slice je untuk dia.

so end of story.

this is us.
that birthday girl kat tengah tuu!

aku agak besar disitu me, birthday girl, aishah

ni muka semangat first time makan subway
okeh. btw, subway neh agak sedap. ada daging, ayam and tuna. ada sayur cam salad, tomato, benggala, and some more. tapi kalau korang nak togeh. tak de laa kat sini kan. huhu and harga dia agak memberangsangkan. oh i mean agak mahal laa. tapi sedap. i loikeee :3

sorry mila, wani farina. lupa nak bluethooth pic korang. that's all byeee.

p/s yatty. it's ok. :)

see u thennn~



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Eid Fitr
  • Ramadhan Yeahh!
  • Done with STPM sem 2!
  • Tips : Bilik Panas.
  • Miss.
  • Pleaseee, May?
  • dear. please.
  • Memaafkan. :)
  • Camping?
  • Sweet Little Friend ^3^