♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Eid Fitr
Friday, August 16, 2013 • 3:02 PM • 0 What ?!

raya berlapan je. sorang lagi yang amek pic neh. beliau ciken pox masa neh.


and SALAM 8 SYAWAL!! yeayyy. sudah 8 syawal baru nak post ini entry. so whatt? *tetibe marah*

syawal yang err boleh laa gagah. bosan jugak sebenarnye. hmm :/ dengan raya yang tak cukup korumnye. ye laa kakak and abang aku raya umah mak mertua mereka tahun ini. jadi tinggallah yang single single neh beraya kat rumah. p/s : single kat sini bermaksud tak kawen lagi okeh. ;p

aku raya rumah kawan aku je banyak. rumah sedara. err sedara sebelah rumah je aku raya.
*cantikk punya perngai hg pisyahh?*

so, a few days i'll be back to school. nak pegi sekolah tak malas nak buat kerje sekolah apa bagai tuu malas dengan assignment lagii. whohooo baru sedar banyak kerja kena buat.
*tu pun ada hati lagi nak tengok movie hari ni kan?*

berikut adalah gambar raya yang tak berapa have fun sangat.
peliks je aii -.-''

ada lagi gambar sebenarnya. cuma gambar tersebut agak privet.baii~



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Ramadhan Yeahh!
  • Done with STPM sem 2!
  • Tips : Bilik Panas.
  • Miss.
  • Pleaseee, May?
  • dear. please.
  • Memaafkan. :)
  • Camping?
  • Sweet Little Friend ^3^
  • Tesis.