♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Ramadhan Yeahh!
Tuesday, July 16, 2013 • 3:01 PM • 0 What ?!

hello there. dah lama tak update blog. malas nak taip taip neh. busy lagi kan. taw laa kan pelajar cemerlang memang selalu busy. hmm... maaf k fans Miss Fisya sume.
*iollsss sangat poyos uollsss know?*

ahlan wasahlan ya ramadhan.
*dah hari ke 7 baru nak ucap kan. asal tak ucap hari ke 29 je pisyah oii*

sepanjang seminggu puasa neh so far so good. aku tak laa letih sangat even tak bangun sahur.
*dah tidor je lepas balek sekolah sampai pukol 6 nak rasa letih amendenya? -.-'*

aku memang malas bangun sahur. mengantok!

disebabkan taknak laa terlepas pahala bersahur tu. aku guna cara yang agak lain sikit laa nak bangun sahur. aku pesan kat kakak aku kalau kejut aku sahur, cakap
"disetiap sahur tu ada keberkatannya" <--- hadis.

bunyi cam tah pape je cara aku nak bangun sahur. tapi berjaya okay.

ni cara untuk memotivasikan diri sendiri untuk bangun sahur. bagus kan aku? nak bangun sahur pun pakai motivasi. haha. ingat kita neh biasa biasa ja ka? ;p

ok that's all. i'll be back when Eid come. selamat menjalani ibadah puasa. yeay! gwiyomiii! *LOL*

Salam 7 Ramadhan.


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Done with STPM sem 2!
  • Tips : Bilik Panas.
  • Miss.
  • Pleaseee, May?
  • dear. please.
  • Memaafkan. :)
  • Camping?
  • Sweet Little Friend ^3^
  • Tesis.
  • Please yee?