♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Tips : Bilik Panas.
Saturday, May 11, 2013 • 1:59 AM • 0 What ?!
Tetibe malam neh baik hati kan nak share tips. Tak pernah pernah aku buat tips untuk reader. Hewhew. Tak pe laa. Maybe neh agak manfaat untuk korang, apa salahnya kalau share. Kalau tak berguna sorry gak ehh.
Bilik panas or rasa berbahang? aku selalu hadapi masalah nehh especially bila musim hujan yang agak kurang sekarang nehh, so malam malam kadang rasa bahang tuhh sampai nak tidor pun susah.
ekceli kita boleh bagi tak berbahang sangat bilik kita dengan cara:
ambik kain yang sedang sedang je besarnya, basahkan kain tuh, perah. lepas dah perah gantung dalam bilik.
InsyaAllah, menjadi.
aku terjumpa cara neh bila selalu basuh baju malam malam then sidai dalam bilik aku nak bagi kering. aku perasan bila aku sidai baju dalam bilik, bilik aku tak berapa berbahang. selesa je nak tidor.
so neh kira experiment tak disengajakan lah. hewhew
ni ada kaitan dengan geografi. kalau rajen google fungsi wap air. mesti jumpa. hee. dah. adioss!


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Miss.
  • Pleaseee, May?
  • dear. please.
  • Memaafkan. :)
  • Camping?
  • Sweet Little Friend ^3^
  • Tesis.
  • Please yee?
  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3