♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Pleaseee, May?
Wednesday, May 1, 2013 • 2:08 PM • 0 What ?!
ni post ketiga untuk hari ni tapi dua lagi aku just save as draft. ntah kenapa, bila dah tulis sekerat jalan tetibe otak aku blurr. kalau ada idea aku post yang tuh oke?
hmm. being me is not easy i guess. aku letih dah dengan semua neh. hmm. kadang kadang aku rasa aku ada dua personaliti yang berbeza belakangan neh.
aku kat rumah agak diam je. especially bila duduk sorang sorang dalam bilik. hmm, aku agak kurang cakap. tapi aku tetap gak dengan lawak bodoh aku. gelak gelak je bila bercakap dengan diorg like nothing happened sebab aku tau aku perlu gelak. perlu gembira. semua tu hak aku.

kat sekolah pun lebih kurang. cuma kat sekolah banyak cakap sikit. kawan kawan aku rajin layan lawak bodoh aku, salu marah aku bile aku buat muke huduh kat diorg like mata juling and etc. huhu. NO. im not faking smile neither forcing laugh.
hmm...

tapi sebenarnye, in deep of my heart. aku lalui my hard time. sorrow engulf me. aku sedih dengan keadaan aku sendiri, dengan apa yang jadi. keadaan yang macam mana? apa yang jadi? biar aku je yang tau.

sampai hari ini. sedih aku, aku simpan je sorang sorang. kat kakak aku pun aku tak cerita, apatah lagi kat kawan kawan aku. bukan apa. aku tak boleh nak cerita kat orang. aku pun tak pasti kenapa. mungkin ni kat sini je caranya aku boleh luahkan apa yang aku rasa aku. im sorry kalau ada yang tak suka dengan post neh.
manusia ada naik turunnya. aku cuma harap aku kuat je untuk semua neh. i hope may will bring me to a positive life, stronger heart. happy or sad. it's a choice.
*talking to the moon.
*such a weird smile from me -.-'*


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • dear. please.
  • Memaafkan. :)
  • Camping?
  • Sweet Little Friend ^3^
  • Tesis.
  • Please yee?
  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3
  • Cinta? Ohh. Wow! ♥
  • Post Apakah?