♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Memaafkan. :)
Thursday, March 28, 2013 • 1:32 AM • 0 What ?!
hello everibadi. okay. post title ala ala baik gitu lah kan. habeh laa. tidak oke tidakkk. post title only for illustration. sudah. sudah. saya harap saya tak menyimpang jauh dari landasan post title.
memaafkan. senang je sebut. ingat senang buat ke? aku just nak tunjuk satu cara yang agak berkesan yang dah aku buat untuk memaafkan orang lain. bukan nak tunjuk baik ke ape. just sharing. :) p/s : padahal orang tu buat salah kecik je. aku yang buat jadi berat. ngekk so muchh!
masa tuh aku terlalu marah. sampai tak de mood sebab marah banyak. akak aku pernah cakap. maafkan orang lain. baru hati tenang. aku cakap kat diri aku maafkan je orang tu. tapi tak boleh. sampai laa satu ketika tuu. aku duduk dekat bilik belakang sekali rumah aku neh. aku nak buat homework. tak menjadi sebab asek terfikir pasal benda yang buat aku marah tu je. at last aku buat macam dulu. tulis ape yang aku rase neh atas sekeping kertas. cume bezanya. aku tulis kemarahan aku tuh. and aku sendiri jawab. i mean advice diri sendiri. eh! of course i talk to myself. sometimes i need an expert advice. kui kui kui :3

okay, dalam jawapan aku untuk diri aku tu *macam orang gile dah* lebih banyak aku cakap maafkan tuh lebih baik. aku ulang ayat tuh sampai aku rasa calm lepas tuh. Alhamdulillah aku calm balek. rase tenang jek. serius oke. aku tak memain. ni lebih kurang letter for myself laa neh. huhu. tetibe teringat cerita surat untuk sungai nil yang cikgu aku pernah cerita. korang tau tak? tataw sila rujuk buku sejarah google masing masing oke? hehe. dah, ngaruk banyak aku nimm!

eh? tetibe terfikir. the post title should be a letter from me for myself. hui hui hui. btw, aku serius oke. nak tenang tulis ape yg korang rase atas kertas or tulis nasihat untuk diri sendiri.
Assalamualaikum thereee!
p/s : nak sekolah dah. oh noooooooooooooooooo~!!
banyak


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Camping?
  • Sweet Little Friend ^3^
  • Tesis.
  • Please yee?
  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3
  • Cinta? Ohh. Wow! ♥
  • Post Apakah?
  • Musuh?
  • I'm Home!