♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Sweet Little Friend ^3^
Tuesday, February 12, 2013 • 11:35 AM • 2 What ?!
 
 
 
Hi thereeeeeeeeeeee! Dah lame jugak tak update belog. Segala hantu tah dari mane hala dah bertenggek dah kat belog neh. Takpe. Dia suka belog aku kot. Sebab tu diorang bertenggek kat sini. Kan kan?
Saje nak update. Bosan. Ohhhh *baru teringat tittle post aku*
Kawan-2 neh macam-2 perangai ada. Biasa laa. Kalau sepesen je sume, tak bervariasi laa pulak. Bosan jugak melayan yang samaaaaaaaa je. 
 
Okaylah. Idea kekontangan. Jum upload pic mereka. Ohyeah.

 ni fatin dan naa'ilah. dari form 1 lagi dok kawan dengan diorg nehh.
 comel kan aku amek pic neh? hewhew. tangan seni. ;p
the most best friend. hate youu. muarghkakaka.

ni with Nur Lyana semalam. kat kenduri.

Okay lah. Saya chaw cin chaw dulu. Nanti kalau rajen beta post laa lagi yew?

Assalamualaikum :3




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Tesis.
  • Please yee?
  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3
  • Cinta? Ohh. Wow! ♥
  • Post Apakah?
  • Musuh?
  • I'm Home!
  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?