♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Camping?
Tuesday, February 26, 2013 • 7:18 PM • 0 What ?!
 
 
 HELLO HELLO HAII? pinjam jap trademark abg faez! ^.^
  emm, lama tak apdate. busy. *konon* ekceli tak ade idea nak apdate. huhu. ni baru ade balik.
eh hari tu masa khamis sampai sabtu lepas aku ada join satu kem neh. KEM KEPIMPINAN PERDANA. kem neh macam 4 in 1 laa sebab sume prefect, librarian, monitor and PRS join. sume yang pegi dalam 200++. ramai jugak laa. sampai nak mandi pun rasa cam sardin. poughh!
tapi overall kem best jugak laa. terutama sekali masa senaman pagi. semangat plus bahagia je buat. *p/s : semangat tuu penting!* ihiks! semangat semangat gak hari ahad tak berdaya jugak nak melangkah pegi sekolah. letih kot. *malas tu cakap je laa malas! eh tak laa. aku rajen oke*

haaa. ni ada laa beberapa gambar masa kat kem. well. kat mana jua perlu ada gambar oke. hehe.

akak neh kecik. comel je.

gilaa camera punya bebudak pra U2C. XD

abang faez. HELLO HELLO HAIII? :)

dari awal lagi aku dah cakap, 9 neh number ONG. haha. See
 dah jadi group keseluruhan terbaik dah pun.*show off gilaaa*
 hidup BANANA SHAKEE! oyeahh! :D

fasi behind the stage. huk hukk.

asal aku berdiri camtuhh? -.-'

muke comot je sume. comot tu comel. ahaks xD

ni paling comot yakni comot square =_=''

pegi haji balik hari je. haha.

ni fasi group aku. yang aku panggil 'akak seha'.
lawak oke. rupa rupanya sama umor je dengan aku. haha
RIDICULOUS. *trolled -_-''*

okay dah. sampai sini je. assalamualaikum. kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang. hip hipp!




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Sweet Little Friend ^3^
  • Tesis.
  • Please yee?
  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3
  • Cinta? Ohh. Wow! ♥
  • Post Apakah?
  • Musuh?
  • I'm Home!
  • Lari Seketika.