♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Tesis.
Tuesday, January 8, 2013 • 9:49 PM • 0 What ?!
Sekian lamanya dah tak hapdate. akhirnya ku kembali... *padahal 2,3 hari lepas aku hapdate dah rasanya* okay takyah nak melalut bagai. aku sekarang busy. tik. tik. tik. tik. tikk. *sambil main twitter and facebook. lalalaa~* kk nih masa senggang aku time malam. jarang dapat okeh cemni. rasa bahagia sat ahh~ selalunya memalam sempat online je. tu pun lepas aku habes sume homework ape sume. dalam pukul 12.30 or 12.45. kalau banyak dalam pukul 1.00 centuu. online pun dalam 15-30 minutes je.  T^T sadis sungguh. eh, aku bebel panjang tak hengat padahai satu pun tak berkaitan dengan post title *facepalm*
Okay. nampak kan tesis aku tulis? kalau tak nampak sila buat spec. barangkali dah rabun tuh. emm. memang senang je nak sebut. ce buat tengok. agak susah *kot* tak pe. susah mana pun akan ku gagahi jua. *ayat dah macam drama kat tivi pepetang  je*. buat laa, alhamdulillah sebab buat sume neh ada markah beberapa percent. Harap leh cover kecacatan untuk jawapan jawapan aku masa exam. huk hukk.

Sem neh kene buat tesis Pengajian Am. Dah buat tesis neh kene pulak present infront cikgu PA yang lain. Harap tak gagap. risau lakk. BM pun ada gak tapi bm bukan tesis. cuma esei. 8 esei. kene buat kat sekolah 8 esei tu. wuhoo. tapi bukan dalam 1 masa 8 esei. no. kalau centu habes lah otak comel aku neh. emm. harap otak berfungsi dengan sempurna masa buat. Aminnn!

Sepanjang 3 bulan neh memang akan agak stress. so, nak prevent dari tak stress sangat jangan laa tangguh tangguh keje. procrastinator is a thieve of time! ingat neh selalu.

beleter panjang kemain aku neh. okeh okeh. i gotta go. nak buat apa yang patot. Assalamualaikum!

p/s: in deep of my heart rasa bangga gak ahh leh buat tesis even baru stpm xD weww~ akak aku dulu kat matrix tak kene buat tesis bagai neh. dia kata laa. tu dulu. sekarang tak tau lak.



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Please yee?
  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3
  • Cinta? Ohh. Wow! ♥
  • Post Apakah?
  • Musuh?
  • I'm Home!
  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?
  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~