♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Please yee?
Thursday, January 3, 2013 • 12:07 AM • 0 What ?!


Ohaiyyoo! Dah tahun baru dah. 2013. Hmm, tak ada benda yang aku harapkan selain exam boleh jawab dengan baik. Tu je yang paling penting sekarang neh. Bahagia? Ohh, I believe that in every single resistance, lies happiness on it *sila check grammar aku. lantak pihh xD* "2013 please be nice to me" Allah dah terlalu nice kat kita tanpa kita mintak pun sebenarnya.

Oya. Tahun neh aku dah senior. Wuhuu~ Aku tak laa jahat sangat nak bully orang. Troll tu mungkin. :p No no nooooo! Aku kan senior yang err agak baik laaa. *sila percaya* So adik adik. Please yeee. Senior neh! Hahaha. Apakah aku neh. Dari tadi dok cerita pasal senior senior bagai. -.-'' Bosan aihh tuleh benda sama jaa.

Homework? Tak yah tanya. Pegi sekolah apa tak ada homework? Semua ada kan aku rasa. Tak ada apa yang best nak cerita pun. Tapi just memenuhi request peminat nak suruh aku tulis kat belog <--- *ayat mintak di-canon. ahakss!*
K, ada orang dok push suruh publish cecepat post neh. Okay.


tak tau camne tak nak bagi poyo. sorry guys.

ni masa gotong royong. opkossss laa aku rajen kan?

Sesikit sudah gambaq. banyak hari lagi nak sekolah. boleh amek gmabaq lagii. Oya. masa aku dok syokk amek pic. Adek aku dok tengok aku dari tingkat ataih. And, masa balik sekolah he said, tak habeh habeh amek gambaq hang nehh. (''-.-) Orang jeles memang begitu kan? Ahakss!

Assalamualaikum! :3





PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Midnight Post.
  • Ayuh Ke Pra-U ! :3
  • Cinta? Ohh. Wow! ♥
  • Post Apakah?
  • Musuh?
  • I'm Home!
  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?
  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~
  • Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!...