♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Post Apakah?
Saturday, December 8, 2012 • 2:50 PM • 0 What ?!

Hello earthling! How it's going? Sorry untuk diri sendiri dan belog sebab dah lame tak hapdate. Aku tau tak de sape ushar belog neh sebab tu aku say sorry untuk diri sendiri. *problem?* Ekceli, tak de lah aku nak bercerita ape kat sini. Tak de topik ape nak cite kot weh -.-' Cume kesian laa kat belog aku neh. Kesepian. Wallaweh~

Camne cuti korang? *tanya sape tah* I mean cuti sem/sekolah. Best? Aku cuti cuti neh keje tak de keje lah. Malas nak keje sebab sebulan je cuti. Perabeh waktu cuti aku je. Haha *nampak benor malasnya* Tapi tu lah. Takde laa pocket money sendiri. *sigh* Tapi takpe. Aku kan baik. Aku buat kerja amal je kat rumah. Hahahahaha! Tolong laa. Rase macam nak back flip kat muke sendiri. :3

Okay, sampai sini sahaja lah post saya untuk kali ini. Bertemu di lain post *alaa alaa ending post Cik JayJay*
Assalamualaikum. Baibaiii~



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Musuh?
  • I'm Home!
  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?
  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~
  • Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!...
  • Saya sedia! Hiyakk!
  • Haii There.
  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.