♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cinta? Ohh. Wow! ♥
Monday, December 24, 2012 • 1:33 PM • 0 What ?!

Tengok title post aku macam dengan... Aaa??? Whattaaaaaaaaaa... Haa biarkan. Aku nak give some opinion about loveee. Ni pendapat aku okeh. Sesape tak leh cakap salah! Hahahaa :p

Cinta. Kalau ada orang kata dia tak perlukan cinta tuu bagi aku macam menipu sangat laaa kan? Kalau aku jumpa orang yang cakap gini then dia kawen, siapp ahh. Aku kejar dia pakai parang masa wedding dia nanti. JKJKJK. Ehee~ Even aku single. Aku neh taklah sampai tak perlukan cintaa tuh. Cume nak follow the flow. Perhaps *angkat bahu* Ntah laa... Nak kata aku tunggu prince charming pun tak. Nak kata aku mencari pun tak. Cume aku fikir nak study je lahh kot. *macam tipu je yang nii* And aku tak ade jugak laa sampai fobiaaaaaa dengan cinta. Aku rasa perasaan aku natural sekarang. Kot ._. Tak tau nak explain how I feel about it. (._.'') Btw, is this called opinion? Erkk?!! Anyway, I'm a happy loner :3.

Dahh. Otak aku teros rasa sakit fikir post pasal cinta cintann nehh ('--) Okay, topic change! Dah nak masok sekolah balik. Cutii kejapnyaaaaaa :( Ehemm... Biasa laaa. Kitaa neh maseh budak sekolah lagii T^T Form 6 kan? Tak pe. Slow slow laaa pegi degree. I'm about to change my aim. Since aku dah amek geography, aku ingat nak apply for Social Science (Geography) for my degree nanti. IF ALLAH WILL :) Tapi masalahnyaa SCIENCE tuu haaa. Haduii. (-_-'') Mesti kene belajar subject science lagii. Agaknyaaa laa. Hmm, ekceli aku still fikir fikir lagi pasal degree nanti. Aku tak nak tersalah buat pilihan. Heyy, ingat kawen je ke kene buat pilihan bebetol? Stadi pun same laa deyy!

Hmm, barang barang sekolah tak beli lagi nehh. Satu apa pun tak beli lagii. Tunggu akak aku balik dulu laa kot baru nak belii. Yelaaa tak ada sape nak teman kite neh haa :(( Cedih! Ehee, JKJKJK. Ekceli aku yang tak mintak sesape temankan.

Okay, gotta go. :3 Ohh ohh. Before that, for me it's okay to be friend with le ex-boyfriend as long as he's not annoying. Okeh.

Assalamualaikum. Tak jawab dosa. Kalau jawab sayangggg. Lots of loveee~



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Post Apakah?
  • Musuh?
  • I'm Home!
  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?
  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~
  • Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!...
  • Saya sedia! Hiyakk!
  • Haii There.
  • :(