♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Musuh?
Monday, November 19, 2012 • 4:08 AM • 0 What ?!
As title shown. Musuh? Is it necessary? Aku rase tak langsung. Aku ni memang lah agak garang, kasar, tak reti nak berlembot. Tapi tak pada dasarnya. Aku bukan seorang yang suka bermusuh. Berapa banyak pun orang benci aku. Berapa banyak pun orang dah buat salah kat aku, aku still boleh terima diorg. Cume aku takkan terima dia kalau dia buat salah kat family aku. Tuu je.

Dalam tak suka bermusuh, tapi aku still ade perasaan yakni ade certain people yang aku cam tak selesa je dengan dia. Sorry for that. Aku still manusia. Bukannya malaikat. Tapi aku akan cuba suka je kat diorang *susah woo*. And satu masalah or habit aku kot, kalau ade masalah dengan sesorang aku akan stay away dari dia. I can't pretend there's nothing happened between me and her/him. Terok benor rasanya buat gituu. -.-'

Dah, aku blur nak tulis ape neh. Jom, tidor! Kang besok jadi mata panda sebab tidor lewat. K. Assalamualaikum. Zzz~

p/s : bakat lawak kalau di asah akan tajam jugak. Ehee~




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • I'm Home!
  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?
  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~
  • Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!...
  • Saya sedia! Hiyakk!
  • Haii There.
  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...