♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
I'm Home!
Saturday, November 17, 2012 • 4:40 PM • 0 What ?!


Evening people! I'm back. Now ade dekat Sungai Petani dah after 1week at Shah Alam. Serius. Lupa masalah kat sini habes. Balik sini rase cam... Forget it. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri. Tapi Kedah is not my birthplace! Ehh, sudah sudah. Merepek ape lah aku ni.

Serius rasa heaven kot dudok sane. Tiap hari mesti akan keluar jejalan. Aku nih memang suke berjalan. Especially tempat baru. Lagiii lah aku suke. So, sesape yang nak pegi travel ajak ahh aku. Kompom korg yg akan letih dulu dari aku. Hoho.

Imagine mase aku dudok sane. Dua kali pegi karoke. Karoke pulak bukan kejap kejap. Mau kau berjam jugak ahh *kaki karoke* Serius best sebab aku tau suara aku sedap :D *perasan perasaaannn!*

Here, some pics mase kat sane.

*serius itu penting xp*

*saya kaki karoke. problem?*

*at IKEA time neh. With Princess of snake. Hammock. Hammock!*

Ade lagi pics neh sebenornyee. Tapiii tak laa aku nak upload sume sebab banyak muke aku je. Kang korang jatuh cinta lak kat muke aku yang encem nii. Hehe. Lagi pun pics neh amek pakai camre orang. Ade lagi some pics with them yang diorg tak bagi. Haiss. Pape pun tetap cantik. Dah. Merepek ape tah nehhh.

Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ;p

P/S : Selamat Happy Birthday to Cik JayJay *semalam*



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Lari Seketika.
  • Ex? Bestie?
  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~
  • Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!...
  • Saya sedia! Hiyakk!
  • Haii There.
  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...
  • Serik!