♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!
Thursday, October 25, 2012 • 12:19 PM • 0 What ?!

Morning earthlings! Fisya here ! I'm back for this Eid Aidil Adha. Apa khabar. Sihat tak? diharap semuanya sihat sihat belaka. saya disini sihat sihat sahaja. *macam dengan nak buat surat je aku tulis neh.
Okay, miss aku tak wehh? *cricket sounds* okay foing laa kan. Tak de sape jawab punn. Yelaa. Aku hanya serangga. Aceli aku tak tau nak tulis ape neh. Tapi nak tulis. Pelik betul laa. Ishh. Korang buat preparation ape untuk raya neh? Aku just nak kene tolong kakak aku buat kuah kacang makan dengan nasik himpit. Nampak gambar Danbo atas neh? Maknanya....... Maknanyaa aku comel macam danbo nehh. Hahaha. Kay tak ah. Maknanyaa raya kali neh macam tak raya je (TT_TT). Feel raya telah diragut oleh Final Exam Sem1 on this 5 Nov 2012. Kene study wehh. Robek hatikuu~

Jumaat lepas, 19 October 2012 aku and the others friends with le cikgu Muzz Aliyas pegi KFC Tesco Sg Petani Selatan. Ni cikgu practical kitorang. Dari UPSI. Em, dia dah habes dah practical. Wuuu. Tak leh dah aku nak membangkang cakap dia. Uhuks! Emm. Ni ade some pic with him and the others.

Pic neh masa photoshoot dekat sekolah. Cikgu yang kecik lagi comel. Bak kata kawan aku laa. Aku pun kata jugak. Tapi aku comel lagi kot. Werkss! ;p

sume buat comel ape neh?

Bebudak laki yang pura pura kacak. :p. Hee. Gurau jeh!

Hazimi. Azraf. Hakim. Eh, mengapa mereka sesat disini?

Jayjay. Pandang kat mane tuh?

Ahhh. Melting tengok pic sendiri *ade ke?*


Aku buat muke peliks.

Haa, ni pic masa dekat kepsi. Eh? Geng laki tak de laa pulak. 

Fatinah. Cikgu Muzz Aliyas. Wawa. Kak Nab. Aku si tampan xD

Me with le Cikgu comey. Hampir sama tinggi dengan cikgu. Yeayeaahhh!


Haa, ni sebahagian bebudak lelaki. Ade lagi. Tapi... Tapi bagai mana hendakku katakan padanya, dia yang ada seperti tiadaa. Huhu. *Tetibe.

Okay , bawah ni ada


Pic pic sesat ! Hekk!


Bakal pelajar cemerlang subject economy. weeww~


Wearing baju Kadet Pertahanan Awam a.k.a baju kerja kilang (''-__-)


Peaceee!

And SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA PEOPLE !

Okay, buah hati. Jantung. Limpa. Usus. buah pinggang. Si Uzayr Wassem neh sebok dah nak main game. Papai. Assalamualaikum. Kalau tak jawab dosa kalau jawab sayangg~ ;3




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Saya sedia! Hiyakk!
  • Haii There.
  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...
  • Serik!
  • Ohh...
  • Cari Kipas Ye?
  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.