♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Ex? Bestie?
Tuesday, October 30, 2012 • 8:12 PM • 0 What ?!

Hello there. Intro yang dingin. You feel it? Aku kat kedah sekarang musim winter gamaknye, tuu yang sejuk je intro aku. Hmm. Adik aku dah beleter kat aku sebab kerap sangat update belog. Kerap ke dek? Tak pun rasanya.
Kesedihan tuu salah satu fitrah yang ade dalam setiap insani. Nabi S.A.W juga tak pernah terlepas untuk merasakan fitrah ini. Apatah lagi aku. :') Ketika ini, saat jariku berceratuk di atas papan kekunci ini, rasa sedih itu kembali hadir dalam diri ini. Sungguh penuh rintangan dalam hidup aku akhir akhir ini. :/ Sorry kalau entry ni macam mengarut or nampak macam aku buang tebiat je dok tulis ayat berpuitis bagai ni. You may leave now.
Bersahabat. Tak semudah macam kita sebut. Kawan yang baik akan berkata benar kepada kita, bukan membenarkan kata kata kita. A good friend will nagging to you just like mother because they love. A good friend will scold of you just like your father because they care. And they will be a good advisor just like a counselor whenever you needed because they know what the best for you to do. :')
Aku tahu. Aku bukan yang terbaik. Aku tak sebaik your new best friend. Aku tak sebaik orang yang pernah kau kenal dan pernah kau jumpa selama hidup ni. Sorry for what have i done. Mungkin ada salah aku dimana mana dalam semua neh. Mungkin aku terlalu ego. Mungkin salah aku sebab terlalu sayang orang yang aku sendiri tak tahu dia sayang aku ke tak. Best friend sendiri sanggup tengok aku sedih, menangis, ade masalah dengan aku than ade masalah dengan new bff? Seems like someone had thrown me away perfectly ;) Whoaaaa~
Aku dah cuba. Cuba baiki keadaan yang berkecamuk ni. Aku memang tak mampu nak cakap face to face. Maaf. Tapi aku dah cakap thru my writing right? Just come. Say what's wrong with it. Susah ke? Susah sangat nak made up again dengan aku berbanding dengan bff baru tuu? Dengan bff baru boleh stay up late on the phone. Dengan aku? Antara kesah dengan tak je kan? I had cried cause of you, but did you really care about it? Did youuu?!!
Thanks sesangat.
Assalamualaikum :')


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Kegatalan Tahap Tiada Tandingannya~
  • Farewell Cikgu Muzz. Assalamualaikum Eid and Exam!...
  • Saya sedia! Hiyakk!
  • Haii There.
  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...
  • Serik!
  • Ohh...
  • Cari Kipas Ye?