♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Saya sedia! Hiyakk!
Saturday, September 29, 2012 • 10:03 AM • 0 What ?!


salam jumaat readers! Dah lama aku tak babbling kat sini. Ihik! Rinduu taw kat readers aku nehh! *aceyhh* Okay on this upcoming november, aku ada final exam sem1 for STPM Modular. Weww, agak risau disitu okay. Ishh. *-*

Aku nak cite ape pun tataw. Ahaa! Just nak cakap yang aku berharap apa yang aku buat FOR SAKE OF ALLAH. Aku harap sangat okay. Study for sake of Allah. Be patient for sake of Allah. Be friend for sake of Allah. In love with human for sake of Allah. Break up for sake of Allah *ehh?hahaa* emm InsyaAllah. Tapi aku tahu hati ni terlalu rapuh. Rapuh dalam segala-galanya. Takot tak dapat nak istiqamah. T.T *wuuuu* Tapi takpe. At least aku cuba. Ishh. Rasa macam dah riak jaa dok tulis camneh. Haiyakk! Pray for me to stay istiqamah ok beloved readers ?

Aku tak laaa baguihh mana pun ok. Terok adelah. Dengan perangai bebudak yg tak dapat dibendung. Suke troll orang. Suke tidoq pepetang sampai sakit hidung and kepala. Tak reti cakap selow selow. Suke karoks *hahak* And macam macam laa yg tah pape ade kat aku. Tapi as long as yang tah pape tuh tak langgaq hukum syarak *huihh* aku nak biaq je. Boleh? Sebab aku rase tuu memang perangai aku. Tapi kalau ada salah habaq k?
*perhhh, aku cakap kedah kot, hahaa. cacat otak toii aku nehh*

Okay, panjangnyeee aku babbling. Haihh. Btw readers, I've weird way to overcome feeling embarrassed when praised. *ehh bukan aku cakap dah ke kat korang rituhh ?* Hadoii laa!

*gatal kepala lutut letak mendalah neh*

Okay. Assalamualaikum. Kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang! #tagline Maria Elena.



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Haii There.
  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...
  • Serik!
  • Ohh...
  • Cari Kipas Ye?
  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.