♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Haii There.
Friday, September 7, 2012 • 9:12 PM • 0 What ?!

Okay, no picture for this post. Malas nak carik. Huhu. Lame tak hapdate. Saje lah nak hapdate. Rindu meh same belog neh. Auwmm *gedik ngat aih fisya*

Okay, tak mau cakap banyak just nak cite saya on the way nak demam neh. Kesian tak ?
kesian kan :(*mintak perhatian* Selesema oihh. Dah lame tak kena fluu. Sabar je laa yeee. No biggie kan ?

Besok sekolah ganti kot wehh. Baru niat nak qada' tidor neh, terbantot teros. Huhu. Besok jugak laa kawan kawan aku neh nak buat makan rojak laa mende laaa. And aku laa yang nak bawak buah bagaii. Haiyy baru je nak mintak kebenaran cuti dari Puan Norma. Hmm cancel laa jawabnye.

Ohh, Aku dah okay k. I had turn a bad song into a better one !Fuyooooo. Aku jadi komposerr tuhh. Haha. Gile laa aku neh. Dah laa. Nak study economy *bajet rajen jap* *Haktuihhhhh~

Assalamualaikum :)



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • :(
  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...
  • Serik!
  • Ohh...
  • Cari Kipas Ye?
  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic