♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Wednesday, August 22, 2012 • 2:26 AM • 0 What ?!

Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat banyak kot duet rayaa. Muda lagi lettew *ayat wajib kena hailaikk!* Aku first raya tak de aim pegi rumah sape. So, pegi rumah Mak Cik Yati kat Merbok. Bukan Cik Yatty yee. Harap maklum. Haha. Sesape yang taw ni mak sape ni harap pengsankan diri anda 2 minit supaya tak hingaq bagitau orang lain. Haha. K gurau je. Aku pegi sane dengan kakak-kakak aku naik kereta. Ahh, tercapai dah impian beliau nak aku pegi raye rumah dia *what the cuttlefish is that*. Bawah ni ade piece of picture untuk Eid kali ni yeee murid murid. Btw, polka dot is the theme for this year oriteee?

Kak Mun, Yasmin *niece*, Dedi *eceli Abah*, Aku

With Mamamun


With kak syika. Nampak tua kan ?Dengan tudung iguananya. Haha!

aku TER-buat cun pulak. *boo laa boo*

Ni pic raya kedua.

Ni picture tadi. Open house rumah Ikhmal Hadi.

nanti nak pegi beraya lagi ni. Tapi tak tau pegi mane lahh -.-' tengok dulu. Nak pegi merbok lagi kot sabtu neh. Kalau orang jemput pegi open house rumah dia laaa kan ?haha. Dah laa wei, please laa jangan paksa aku tulis panjang panjang lagi membebel ni. Mengantok shiuuttt~ Hadoii !

Off to sleep. Assalamualaikum. SweetDream hihihi



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Serik!
  • Ohh...
  • Cari Kipas Ye?
  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic
  • Sick :/
  • Mengata Kat Aku?
  • :)