♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Ohh...
Friday, August 10, 2012 • 9:08 PM • 0 What ?!


Haii, selamat malam. Dah tinggal berapa hari je lagi nak puasa then raya. Agak lama dah tak update. Ni saje update balik. Hee, lepas geram kat belog sendiri ada masalah dengan sistem pencernaan orang yang bace ke ?Tak kot noh.

Aku rasa ada jugak yang ada hati nak baca post kat belog aku neh yang dah bash dia. Ehh, siap suruh aku cakap depan-depan lagi. Maaf laa. Aku tak bawak cerita luar sekolah masuk sekolah k ?Aku bukan macam dulu yang kalau orang carik pasal teros serbu. Teros pukol dia balik tak kira jantina. Tuu cara aku masa aku tak matang lagi. Tak perlu kot aku bawak benda tak elok neh untuk masa depan aku, kan ?

Yeahh, aku admit. Aku memang ngamuk dalam belog aku sendiri. Marah dengan semua yang ko buat. Sebab aku pantang orang jadi tukang KEPOH, KECOH dan seangkatan dengannya neh. Serius. Kalau setakat nak malukan aku. Sorry, I'm not pissed off kay ?Boleh malaukan aku apa-apa je kay. Tapi jangan nak menyesal bila muflis kat akhirat nanti ;)

Kay now, hati aku dah sejuk. Jangan nak menganjing dah kay. Kalau kat member aku yang lain maybe diorg boleh terima ko buat ape. But, aku no k. And kat sini aku jugak nak mintak maaf dekat ko. Kalau memang aku yang bersalah, Allah takkan berada di pihak aku *if he know what i mean ;)*

Okay sampai sini je lah ye. Nanti ada orang marah pulak post pasal dia lagi neh even belog ni belog aku. WAKAKAKA! Assalamualaikum ;)



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Cari Kipas Ye?
  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic
  • Sick :/
  • Mengata Kat Aku?
  • :)
  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?