♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cari Kipas Ye?
Monday, August 6, 2012 • 2:40 AM • 0 What ?!



Attention !This entry may contain emotional feelings and bit long. Sorry!
*apakah?*

Selamat pukol 2pagi. okay tak sedar diri ke hape ni haa. besok nak sekolah still nak update belog. haihh, budak zaman sekarang apa nak jadi laa. hihi. okay eceli aku nak story about something. benda yang aku agak panas sebab orang kasi panas. bila aku bagi dia panas balik tau pun nak carik kipas! LOL.

Gila ke ape, nak carik perhatian laa tuh. Kurang kasih sayang ke weh yang buat post macam tuh. Cehh! Eceli dia dah buat tiga benda yang aku rasa macam nak rimbok je kepala dia laju laju. okay mula-mula rampas phone aku ikot dan je bagi kat member sorang lagi. yang tuu pun bersubahat sama jugak. then terbukak laa pic aku yang tak pakai tudung. Then bila aku rampas balik phone aku diorg kata aku gelojoh. Mana panas hati pun woiii. Sebelum dia rampas phone aku tuh dia dok buat cam ne tah. Member aku bagi tau aku dan aku faham tuu sign lucah. WTH man ?Huh!

And lastly dia post something yang aku tau dia dok jaja cerita tuu kat member lain. Ni lagi ahh tak panas langsong wehh jantan! Perangai macam dengan perempuan lagi wehh. Aku ingat perempuan je yang suka jaja cerita. Kalau tak tau pape wehh, mai tanya. Toksah laa nak jaja cerita bagai kan ?

Dah aku bagi hang panas sikit je mental down dah. HAHA !Noob gilaa kot hang neh. Hang bagi aku panas banyak kali dah aku relax jaa. Nampak snagat hang ni IMMATURE. Oupss! Ampun maaf di pinta. Selamat hari raya. Wakaka!

Jangan ingat muka hang hensem, semua orang suka. Tau pun tak leh terima kenyataan bila orang kata benci kat hang. Tau pun! Tapi hang sendiri yang buat bagi orang benci ?Ape cer ?

* * * * * * * * *

And for someone yang pernah ada dalam hati neh, dulu. You don't even think that I wanna made up a new story about us after I finishing my STPM, right ?

Okay, off to sleep now. Assalamualaikum :)



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic
  • Sick :/
  • Mengata Kat Aku?
  • :)
  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !