♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
:(
Saturday, August 25, 2012 • 5:00 AM • 0 What ?!



Hmm, sedih apa tah tetibe. Ya Allah. Aku sendiri dah tak faham dengan diri sendiri. Too soft dah sekarang. Adoii, fisyaaaaa kematangan tuu tak bermakna kita boleh berlembut dengan orang sampai orang pijak kepala. Hm, serius sekarang aku under pressure. Gile pressure sampai nak tidor pun tak boleh. Sebab ade sesuatu yang belum terluah. Nak buat camne kan, when I'm started to open my story, people act like doesn't want to hear it. So, I keep it by myself and sangat mendera zahir dan batin oii !

Hmm, dear someone. Eh, ayat cam ni selalu orang tulis kan. Bukan macam selalu but too common bila di baca and di dengar buttt aku nak guna jugak !Stress tahu ? :( hmm. Okay, repeat repeat. Hmm, anda yang tengah di buai mimpi indah tak terkata tuu kan, syok lahh boleh tidor lenaaa gilaaaaaaaaaaa kot sampai dengar berdengkur sampai sini *ok, tipu* yang aku ni pulak, adoii under pressure gileeeeee. tidor pun tak boleh.

See, now pukol berapa dah ?4.46AM tahuu !!Kot ye nak balas meses aku tanye nape tak tidor lagi ke hape ke, ehhh tak deee nyeeeee nak tanye. Hmm, Aku semak dah dengan semua orang sekarang. Kawan baik ke, EX-BOY ke, tok aku ke *eh? tok aku terlibat. emmm* tak kesah laa kan yang penting memang rasa macam nak jerit je kuat kuat depan diorg ni haaa !

Ni salah satu sebab aku tak nak contact lagi dengan dia neh, aku tak leh kawal perasaan aku sendiri. Haiyy, noob gile rase. Hadeiii ! Dah laaa. Aku tulis panjang panjang lagi membebel ni sebab aku under pressure *ulang lagii -.-*

Ni kalau mak aku bukak pintu bilik aku memang kena tibai kaw kaw punya lah *tipu tipu tipu* sebab dok ngadap menatang neh lagi tak tidor tidor. Makk~ akak tekanan neh *buat muke cute*

Okay, dah laa tuh. Aku pun dah okay dah. Jom tidor. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang ;3



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Pretty Please, Haterssss.
  • Whoaa !Happy Eid ! Ahaa, syok raye ?Aku dapat ban...
  • Serik!
  • Ohh...
  • Cari Kipas Ye?
  • STOPPPPP!
  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic
  • Sick :/