♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
STOPPPPP!
Saturday, July 28, 2012 • 7:44 AM • 0 What ?!






Sobahul Khair !sihat semuanya ?Ish, dah lame rasenye tak update belog. Huu. No idea on what I'm gonna talk but I've lots of thing to tell but cannot be wrote in words! *sila abaikan grammar yang terabur ke tepian pantai*

Lately, aku serius rasa kesian kat someone. Someone yang pernah ada dalam hati aku dulu ni. Walaweh !Aku nak berjiwang ke nih ?Tak tak tak. Eh, ye kot. A little *giggle* just nak cakap aku asyik asyik asyik nak merajok je !Eh, bukan. Asyik terfikir pasal dia je. Sebab ape ?Ade laaa.

Btw, minggu depan Mr. Adik and Abang Haziq nak balik dahh. Yeayy! Syiokk ow. Okay dah dah dah, aku nak layan lagu Hindustunt. *giggle* Assalamualaikum ;3

*pendeknye post aku ?*



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Be Natural Dear.
  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic
  • Sick :/
  • Mengata Kat Aku?
  • :)
  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')