♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
Monday, July 9, 2012 • 6:34 PM • 1 What ?!




harini nak cerita pasal apa yang aku terbaca dekat facebook kakak aku pasal anak sedara kau sorang ni. Mr. Adik Uzayr Waseem. haihh, dia ni lawak. Suka buat comey and lawak dengan action dia, cara cakap and macam macam lagi laa, sampai abah dia panggil dia pak lawak. and know what ?aku tengok dia ada talent baru yakni troll orang. hamboehhh !tak padan dengan umor 3 tahun tuhh. aceyy, troll laa sangat kan adik ?haha. aku printscreen status kakak aku and here we go.
*click untuk tumbesaran*


maaf kan beta. tersesat pulak picture neh. wakakaka xD



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Mini Troll Comic
  • Sick :/
  • Mengata Kat Aku?
  • :)
  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')
  • New Friends !
  • Can I Have One ?