♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Mengata Kat Aku?
Tuesday, July 3, 2012 • 6:20 PM • 0 What ?!



Hellooooooo earthlings! Habes bosan laa ni aku update belog ni. Haha. Homework tak nak pegi buat lagi! Malam japg kay. Em, lapar laa puasa ni  tambah-tambah lagi hujan ni *eh, ade ke puasa sentiasa kenyang ?* Wuu, rasa macam nak makan macam-macam.

Tadi kat sekolah aku tak turun rehat, puasa. Nak turun buat apenya? So, duduk dalam class sembang-sembang, gebang-gebang, merapu-merapu *itu kerja aku kalau bosan*. Dok tengah cungkil rahsia Indian boy class aku, tetibe datang bebudak lelaki class aku yang lain. And sorang dari dorg cakap, hang ni garang. Nanti dah kawen mesti manja. My face was like -_- Okay, memang aku garang pun !

Dia nak kata kat aku ke apa tuu ?Btw, aku memang seorang yang agak jeles especially dengan member baik sendiri-.- buat terok! Macamlah pakwe aku~ Haiss. Dah dah, aku lapar. Assalamualaikum ;3




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • :)
  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')
  • New Friends !
  • Can I Have One ?
  • Form 6 ?
  • Bidadari.
  • Excuse Me Dear ?