♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cerita Rojak Apakah?
Sunday, July 1, 2012 • 10:55 PM • 3 What ?!






Helloooo, earthlings~!! Did you going well. Nampak semangat benar beliau yang tengah menaip neh macam semangatnya dia belajar Economy yang ala-alam Mathematics tuhh. Mula-mula agak blurr jugaklah. Lepas cikgu explain buat kali kedua baru aku faham. Mau tak kena explain buat kali kedua, tak pay attention! Fikiran lepas ke laut. Hoho. Ehh, aku dah out of topic pulak. Ni semua salah Economy! Wakaka.

Aceli semalam plan nak keluar berdua je dengan Iela pegi renew lesen L aku *hmm, maseh L ye fisya? xD*  then ingat nak pegi makan-makan kat mane mane lah yang dekat dengan rumah buat curhat. Aleh-aleh member aku sorang lagi ajak keluar jugak. So, keluarlah bertiga. Tak dak lah curhat bagaii~ Okey, sila lihat gambar dibawah. Sikit je.




why muka aku nampak chubby, putih dan begitu ayu ?haiss~
no edit okay.

me with Iela a.k.a monyet. member aku panggil, aku takk XD

Semangat benar beliau yang dibelakang nak bergambar. Suddenly teringat Harol Azwan, one of my bestfriend pernah cakap kat aku, "orang tua neh kalau dengan camera memang cukup cepat" -.- nampak disitu? Aku gila camera *fact* Okay dah dah. Nak buat nota Economy! Assalamualaikum people ;3


#postscript : member aku kata dia pembaca setia belog aku. Malu lee sayaa~ :P *cehh, ye ke tuu haa Jannah Fadzil ?




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')
  • New Friends !
  • Can I Have One ?
  • Form 6 ?
  • Bidadari.
  • Excuse Me Dear ?
  • Agak Ketinggalan --'
  • Culinary And Arts Design