♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
:)
Monday, July 2, 2012 • 1:37 AM • 0 What ?!

*click untuk tumbesaran

okay, curi sedikit masa neh. Nak share something. Lelaki yang nama Facebook dia Hanya Hamba ni baru bernikah. Tahniah :D. Segak sungguh bini dia ni, bukan? Simple je, tapi sejuk mata memandang.

Apa yang aku nak share ni sebenarnya masa aku baca aku hanya mampu tersenyum je. Tak tau nak describe macam mana. Tapi aku sejutu dengan pendapat Yus Mohd ni. Sebab aku pernah baca dalam buku yang banyak bagi sumber inspirasi kat aku, Pemilik Cintaku Setelah Allah dan Rasul ada cakap benda yang sama suami dia buat masa malam pertama pernikahan mereka *ahh, habeh dahh, sekama ayam je ayat aku*

Okay, aku nak share tuu je. Kepada bakal-bakal suami patot buat macam ni masa malam pertama. Bukan terkam macam harimau kelaparan. Ubah mindset :) Assalamualaikum.




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')
  • New Friends !
  • Can I Have One ?
  • Form 6 ?
  • Bidadari.
  • Excuse Me Dear ?
  • Agak Ketinggalan --'