♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Be Natural Dear.
Thursday, July 19, 2012 • 1:30 AM • 0 What ?!

*no danbo today*

Wahai hati yang berduka. Relax okay. Hehe cam dengan hape je intro aku. Dok buat terok boleh tapi serius aku rasa macam tak ada tempat nak cerita. Kakak aku ?she's not here right now. Kawan ?they might busy and don't have time to hear all my stupid story, my stupid joke. Adik ?dia memahami tapi belom cukop dewasa. Kaunselor ?aku tengok diorg busy memanjang. Boyfie ?tak dak -.-' so lately I'm become so secretative, pendiam. Sangat buat aku rasa macam aku ni bukan diri aku !Sedihnyaaa, *slowly its flow thru my cheek*

Serius !Aku tak tau macam mane nak start cerita apa yang aku rasa sekarang. Nak cerita yang akhir lagi aku tak tau macam mana. Emphh !lets begin with, Dia memang akan okay bila dengan aku je. Tapi bila aku dengan dia plus orang lain ?Okay. litle bit jealous there. Sorry! Aku tak tau cam ne nak control rasa cemburu yang macam bangang je aku rasa neh. Aku cakap rasa cam bangang sebab aku tau aku tak patut cemburu sikit pun. Orang lain pun nak ada hidup dengan yang lain sama, bukan dengan aku je. kan ?hmm~

Aku nampak kemesraan dia dengan seseorang tuu lebih dari kemesraan dia dengan aku. Secara jujurnya aku memang rasa macam, err, can't describe in words! Macam mane neh weh, sape nak tolong aku ?Hm, okay. aku masih ada Allah. He still concern about me by sending an angel to me.

okay laa, aku sedih gila kot neh. Tulis sambil nanges-nanges macam orang bodoh je. tapi ade ke org nak faham ?tak kot. Dah laa, relax kay fisya. :) TAK PAYAH BUAT TEROK SANGAT LAA FISYA :)

Okay, nanyte. Assalamualikum.



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Mr. Uzayr Waseem a.k.a Adik.
  • Mini Troll Comic
  • Sick :/
  • Mengata Kat Aku?
  • :)
  • Cerita Rojak Apakah?
  • Kantoi ?
  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')
  • New Friends !