♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Saya Kembali !
Wednesday, June 13, 2012 • 8:34 PM • 2 What ?!




Hiphip !hai semuanyaaa~
dah lama aku tak berceloteh kat sini.
al maklumlah laptop rosak, certain letter on keyboard rosak.
so, aku malas nak guna keyboard on screen untuk blogging.
now, here i come, with new storyy!
hee, macam laa ada orang nak baca. huu
firstly, aku dah boleh suaikan diri kat form 6 neh.
quiet fun bile ade kat form 6. ada kawan baru,
cikgu baru, pakwe baru...Eh ?
no pakwe pakwe untill aku habes STPM okayy?
even aku agak jeles tengok member aku ada bf. ouhhhh.
okay sabar fisya, sabar. tahon depan,
lepas STPM ko nak buat ape buat lahh.
sekarang focus on your study first.
*eh, perlu ke aku tulis bendalah neh kat sini ?*
haha, k dah jangan biarkan hidup anda di merapui oleh FISYAAA~

k tata, Assalamualaikum. ;3



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Terima Kasih :')
  • New Friends !
  • Can I Have One ?
  • Form 6 ?
  • Bidadari.
  • Excuse Me Dear ?
  • Agak Ketinggalan --'
  • Culinary And Arts Design
  • Back !
  • I May Look Calm