♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kantoi ?
Saturday, June 30, 2012 • 12:26 PM • 0 What ?!




Mornoon people ! *not moron kay* haha. What you up to? Having a good life without me? Ohh, that's great. If you're forgetting me, good, I'm forgetting you in return! Fair and square isn't it?

Serius aku rasa macam kawan aku stab on my back. Whoaa you're gorgeous friend! Jangan ingat aku deactive FB aku tak tahu apa yang berlaku. NO! Aku percaya setiap yang korang sorokkan dari aku, aku akan tahu jugak nanti. Dah banyak kali dah korang terkantoi buat benda-benda macam ni dengan aku. Cuma aku je, buat-buat tak tauu. Hebat permainan korang sampai setakat neh weh. Bijak-bijak *claping hands proudly*


Don't worry guys. You stab on my back for twice but I already kill you 7 times in my mind. Ni salah satunya aku malas nak kawan dengan golongan perempuan even aku perempuan. *Eh? I'm a boy who trapped in girl body. Haha* Aku pun dah mintak pendapat kawan aku pasal ni, dia yang baca pun dia faham apa yang akan aku rasa. Habes, yang tulis tuh buat-buat tak paham ke ?

Untuk yang buat tuh, aku tak tahu apa motif anda. Tapi jangan tulis dah macam tuu sebab orang boleh salah anggap. And aku tau, kau pun tak nak kan orang buat macam tuh kat kau kan? So, please don't do again. Jangan risau, apa yang korang buat aku tak simpan dendam, tapi aku takkan lupa, maaf. Mungkin dalam hal ni ada salah aku jugak tanpa aku sedar. Sorry :)

Dah laa, aku rasa panjang sangat dah tulis neh. Al maklum la, baru edit belog jadi semangat sikit nak tulis. *relate ?* And thanks for my bestfriend who always be by my side whenever I need someone to share with. I do love youu.

Lots of lovee, Fisya.
Assalamualaikum :)




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Saya Kembali !
  • Terima Kasih :')
  • New Friends !
  • Can I Have One ?
  • Form 6 ?
  • Bidadari.
  • Excuse Me Dear ?
  • Agak Ketinggalan --'
  • Culinary And Arts Design
  • Back !