♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Excuse Me Dear ?
Friday, April 6, 2012 • 8:59 AM • 1 What ?!









hey earthlings ?what's you up to ?
dah makan ?dah mandi ?;D
pepagi buta dah buat post, macam ape jeh aku neh.
whatever lah. asalkan aku bahagia.

hee, taknak tulis pepanjang sangat kat sini. huhu
cume nak cakap yang aku sedih sikit. huhu
nampak tak aku tengah sedih mase tulis neh ?nampak tak ?
haha, tak nampak pun sebab gelak je banyak !haha

im not going to tell what happen to me that make me sad.
huoo :D aku just nak cakap yang aku selalu berdoa
"kalau dia jodohku, kuatkanlah rasa sayang ini antara kami,
dan jika aku bukan tulang rusuk buatnya,
kau buanglah perasaan sayang ini dari hati kami berdua."
tapi dia bukan couple dengan aku pun !haha :D
tapi sayang tuu maseh ada.
mungkin Allah nak takdirkan aku dengan yang lebih baik dari itu.
*aku agak poyo aku kat sini. huhu ;p

ohh dear, saya takkan marah awak nak buat ape ape pun.
rahsia itu kalau saya tak carik ia akan terbongkar sendiri.
jangan risau, hati saya milik Allah :) dan Dia cuma akan bagi kat orang
yang betol betol percaya yang saya setia dengan orang tuu.
dan orang yang mencintai saya kerana Allah
sepertimana saya mencintai dia kerana Allah.

maaf, bukan niat saya menggangu hidup awak,
ini takdir Allah. takdir Allah semuanya baik bagi kita :D

okay lahh, dah dah, tak panjang pun ape aku tulis ni, kan ?
salam sejahtera keatas kamu :)




PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Agak Ketinggalan --'
  • Culinary And Arts Design
  • Back !
  • I May Look Calm
  • Dafuq?
  • Ohh Dear...
  • Necklace not Neckless
  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')