♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Bidadari.
Wednesday, April 11, 2012 • 2:44 PM • 0 What ?!




hey peeps !buat ape je tuu ?
membuta ke tengah tengah hari neh ?haha
aku tengah layan lagu best sekarang neh.
bagi telinga aku best laa tak tau lak telinga korang macam mana.

aku suka part yang mula mula tuh.
best best best !haha
aku sekarang dah happy okay.
besok nak kuar dengan kakak aku pegi vm makan pizza !
whoaa, best best, and nak buat account bank sama.
tuu yang nak kuar tuu. huhu.
keluar dengan member aku sekali kot, rasanya laa.

k lah aku membebel ape lah panjang sangat neh.
k babaii !



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Excuse Me Dear ?
  • Agak Ketinggalan --'
  • Culinary And Arts Design
  • Back !
  • I May Look Calm
  • Dafuq?
  • Ohh Dear...
  • Necklace not Neckless
  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)