♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Culinary And Arts Design
Monday, March 5, 2012 • 5:09 PM • 0 What ?!





Olla~ harini aku cuti kerja. so aku me-relex-kan kepala otak ni di rumah.
sambil tuu dok pikir macam mane agaknya kalau masok U nanti.
ouhh, it must be sooo gojesss !I can't wait for it.
especially bila dapat masok U dengan kos yang aku minat gila gila tuu.
CULINARY AND ARTS DESIGN !whoaaa :O terujaa gilaaa.

seriuss minat tak terkata dengan kos nihh.
berharap sangat sangat dapat amek kos nehh nanti.
btw, aku rase aku jaoh tersasar dari member aku yang lain.
yelaa, mane tak nya, member aku sebok nak kos berkaitan science
aku minatnye culinary arts. jaoh beza tohh. lari dari ape yang aku amek duluu !
tak boleh blah je aku neh. emm, actually tak minat sangat scince nehh.
poning dehh dengan science especially bab kimiaa. err. =="
belajar senang, exam susah. susah tak terkataa !!

now aku cuma berdoa supaya apa yang aku hajati akan tercapai.
Insya-Allah. doa doakan lah untuk aku same tauuu !huhu :p
result SPM pun nak keluar dahh. jangan dok tanya laa ape perasaan aku.
rasa macam nak tekeluaq jatong habeh haih
*nampok benor nipunyee, ekekekeke*
hopefully result aku okay. dapat memuaskan hati semua orang :)
AMINN. INSYA-ALLAH :)


postscript : aku sememangnya tidak mahu masok form 6.
sekian harap maklumat :D

salam ;3


PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Back !
  • I May Look Calm
  • Dafuq?
  • Ohh Dear...
  • Necklace not Neckless
  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')
  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa
  • Terkadang.