♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Back !
Sunday, March 4, 2012 • 2:40 PM • 2 What ?!






Hey, pretty readers, rindu gilos dekat behlog titeww nehh
mehh nak popok sikit, mmuah sikit :*
*muntah hijau serta merta*
tak tentu pasal cakap cam ni. golii denn. hahah ;D

hmm, yesterday i caught on fever and flu. messy.
but its okay. aku tahu Dia nak hapuskan dosa dosa kecik aku.
sebab aku ni manusia biasa yang tak boleh lari dari kesilapan. :3
so, aku amek MC theta laa semalam. tak pegi keje sebab tak tahan oii~
harini pegi keje balik. huhu. Hopefully it's gonna be okay :)

Dear belog, aku ade benda nak cite
okay, aku ni memang suka berkawan dengan ramai orang.
but aku rase tak comfort kawan dengan someone neh,
adeii. seriously i am not comfortable with her.
mule mule okay. dah lame tuu yang rase macam mane tah. hurmm.

aku neh kadang kadang malas texting especially bile kawan dok tanye
"sayang aku tak" <-- shut the  fcuk off laa beyb !
kalau dua tiga kali tanye tak pe. ni banyak kali. haihh !
aku sayang semua member aku. tak payah laa nak tanye banyak kali.
haihh, aku rimass tauu tak rimass !paham laa orang same.
lagi pun saya bukan bf awak nak di tanya begituu selalu. okey ;3
and aku agak tak berkenan orang dok buat ayat ayat jiwang neh. haihh !

WARNING :
I KNOW KARATE, TAE KWAN DO, SILAT
AND 28 OTHERS DANGEROUS WORDS !

Ksalam !



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • I May Look Calm
  • Dafuq?
  • Ohh Dear...
  • Necklace not Neckless
  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')
  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa
  • Terkadang.
  • Forever Alone