♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Agak Ketinggalan --'
Thursday, March 29, 2012 • 11:15 PM • 0 What ?!





ohaiyoo !hey earthlings !what's you up to dear ?
ohh aku dah agak ketinggalan rasanyaaa. hewhew
as we all know that, baru je keluar result spm lebih kurang seminggu yang lepas.
and aku baru nak hupdate harini. huhu ;p
laptop tak dakk TT,TT abang aku pinjam dia nak buat assignment.
minggu depan baru dia nak kasi balek dekat aku.

ohh, i dun wish to tell my result here, hee^^
sebab result aku biasa biasa sahajaa, tapi tak gagal lah.
and subject yang aku minat giler math aku dapat A.
kalau tak dapat A aku rase boleh frust aku. huhu.
syukur Alhamdulillah :)

okay aku tak dapat rasanyaaa nak pegi sambong kos Culinary Arts tuu
sedeh weii, tapi aku redha jee laa,
aku pun bukannya sehat sangat. so tak mengapalah kan ?
stpm pun okay jugak lah ;3
i've my own reason why im choosing stpm.

okay lahh, aku malas cerita pepanjang
sampai sini je yang aku mampu nak tuleh, hukhuk.

salam semuaaa ;3



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Culinary And Arts Design
  • Back !
  • I May Look Calm
  • Dafuq?
  • Ohh Dear...
  • Necklace not Neckless
  • Pelangiii !
  • Aku Dah Kawen :)
  • Dah Tak Tertanggung :')
  • Sabar. Hmm, Peritnyaaa