♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Terkadang.
Tuesday, February 7, 2012 • 8:11 PM • 0 What ?!





*TT,TT*




Hey peep(s) Havin' an awesome day today ?Jyeahh, good.
harini hari yang hebat jugak ouhh kat aku. tapi tak berapa sangat.
*ohh, start dah cakap macam keling*

buat entry pembina semangat sekali ouhh. here we go.

#1
kadang kadang kita tak di takdirkan untuk mendengar masalah seseorang.
bukan sebab kita ni tak memahami tapi
mungkin sebab kita memang tak layak untuk dengar masalah dia.
kalau kita dengar mungkin orang tuu lebih rasa terbeban
atau rasa lebih tak tenang fikirkan masalah dia
di sebabkan nasihat kita atau opinion kita.
so, jangan paksa kalau seseorang tu tak nak cerita masalah dia dekat kamu.
mungkin dia tak selesa bila bercerita dengan kamu.

#2
kadang kadang, Allah mencampakkan rasa sedih kepada kita.
bukan bermakna Allah tak sayangkan kita tapi
allah nak uji kita supaya lebih tabah.
dan Allah campakkan rasa sedih tu kedalam hati kita
supaya kita kembali kepadaNya.

#3
kadang kadang, kita di takdir oleh Allah untuk tiada
etman di sisi kerana Allah ingin kita faham bahawa
mencari teman susah senang bukanlah mudah.
Allah ingin memberi kita pengajaran supaya berhati hati
dengan segala gerak geri manusia dan
Dia ingin kita tahu bahawa, hati manusia boleh berubah.

#4
SHE said, don't ask for something that you doesn't want it to happen.
sebab kata kata satuu doa.
jadi aku berhenti untuk meminta benda yang aku tak mahu.
SHE taught me to THINK BEFORE TALK
especially when you're in emotional.

SEJENAKKU BERFIKIR.



there's sunshine for me ?there's hope ?

SEDIH ?dengar INI it's may make you feel calm :)



p/s : maaf kalau post ni buat sesape sakit hati. but you must remember when you broke someone heart in pieces and post aku kali ni skema habes.

K tau. diam. salam ;)



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Forever Alone
  • No Cheese For Me ?
  • Gaming !
  • Hi.
  • Maybe.
  • Trying.
  • Who Are You Huhh !
  • Get Well Soon, Girl !
  • Amarah
  • Work !