♥ FISYA SHAARI ♥
ABOUT ENTRY LINKS/TUTO TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Sabar. Hmm, Peritnyaaa
Thursday, February 9, 2012 • 3:45 AM • 0 What ?!



*me, alone. yess. exactly*

adeii, peritnyaaa bila tengok apa diorg buat kat aku.
sangat perit. tapi aku hanya mampu sabar je tengok.
aku tak boleh pretend yang aku ni tak sakit hati langsong.
aku tak boleh !

don't try to play around with my feeling !
whoaa, don't act good babe.you admit me as your BFF
but you acting like I'm not. whoaa, indanyaaaa duniaaa.
kan sayang kan ?

korang tak tau, even aku tak cakap korang ni bff aku ke ape ke.
tapi aku sayang korang tau tak ?tak tau. aku tauu korang tak tau==
and what ?!korang try to avoid me. yeahh. seronoknya rasaaa. :'D
well tak seronok lah tu kawan dengan orang sakai macam aku kan ?

okay, emotional. byee !

*aku rindu saat makan icecream dekat tempat keja dengan dia*



PASTFUTURE
A MESSAGE FROM OWNER OF THIS SHELL
ASSALAMUALAIKUM there! Oh, this is my personal blog. I type what I want. Just a random story.

Note;

"fight or fly?"

NAK JADI SIPOT JUGAK LETTEW !



TERBEBELAN

  • Terkadang.
  • Forever Alone
  • No Cheese For Me ?
  • Gaming !
  • Hi.
  • Maybe.
  • Trying.
  • Who Are You Huhh !
  • Get Well Soon, Girl !
  • Amarah